next125 by verdonkBeleef de ‘premium’ keuken in de compleet vernieuwde next125 brochure. Neem afstand van hetgeen andere fabrikanten als ‘premium’ keuken presenteren en wordt verleid binnen de next125 keukenwerelden. Laat u zich verrassen door de kubistische vormgeving, het ultieme lijnenspel, de bijzondere details, de hoge kwaliteit van onze next125 keukens (zowel met greep als greeploos) en door heel bijzondere keukenontwerpen. Een keukencollectie gebaseerd op het architecten rastermaat van 125 mm.

next125 omvat een ultieme collectie greeploze keukens met een veelvoud aan geweldige features en zinnenprikkelende detailleringen. Duidelijk afstand nemend van andere premium fabrikanten die ook een greeploze variant in hun programma hebben. Afwijkend, anders, beter, subtieler en kwalitatief ook nog eens hoogwaardiger.

Greeploos zoals greeploos bedoeld is…

next125 brochure

De collectie next125 is kwalitatief duidelijk onderscheidend t.o.v.  andere keukencollecties.

Nu is altijd de vraag: Waarin zit nu het verschil? Natuurlijk onderscheidt next125 zich met “meesterlijk in betaalbaar design”, echter er zijn nog een veelvoud aan argumenten op te noemen. Al deze argumenten vindt u in onderstaande brochure. Lees en ervaar zelf waarin zich kwalitatieve, hoogwaardige en betaalbare keukens zich onderscheiden!

next125 meerwaarde brochure

Laat u verder inspireren door indrukwekkende fotografie en geweldige sfeerimpressies in onderstaande brochure:

next125 sfeerimpressies