Bokmerk is producent van luxe achterwanden voor keukens en badkamers gemaakt van aluminium en teflon. De achterwanden zijn duurzaam, onderhoudsarm en in zeer veel kleuren verkrijgbaar.
De aluminium achterwanden van Bokmerk hebben veel voordelen ten opzichte van MDF, RVS, glazen achterwanden en tegelwanden. Allereerst zijn de achterwanden van Bokmerk exact op maat gemaakt. Dat zorgt voor een maximaal esthetisch effect. Daarnaast zijn de aluminium achterwanden onbreekbaar. En door de bijzondere eigenschappen van de beschermende coating in kleur heeft u nooit meer last van strepen, vlekken of vingerafdrukken. Daarbij kan de coating in elke denkbare kleur worden aangebracht. Het duurzame aluminium leent zich uitstekend voor gebruik in omgevingen waar vocht voorkomt, zoals keukens en badkamers.

Door de Teflon coating zijn de achterwanden water- en vuilafstotend. De wanden worden gefabriceerd van slechts 3 millimeter dik materiaal waardoor u minimaal ruimteverlies heeft bij kranen en kookplaten.

Bokmerk kan uitstekend worden toegepast bij keukenrenovaties maar ook in nieuwe keukens. De achterwanden worden geplaatst over bestaand tegelwerk, worden zonder breek- of sloopwerk gemonteerd en past in één keer. Geen naden, geen voegen, geen kieren en geen kitranden. Hoeken of wandcontactdozen zijn geen probleem, de Bokmerk achterwand is altijd perfect op maat gemaakt. Bokmerk achterwanden geven een chique uitstraling.

Omdat de achterwanden van Bokmerk uit één stuk worden vervaardigd, heeft u geen last van vervelende naden of tegelvoegen. Dat maakt het schoonmaken van de achterwand een fluitje van een cent. Daarbij heeft u niet eens speciale schoonmaakmiddelen nodig. De achterwand kan worden gereinigd met een lauw sopje. Dat is alles. Meer heeft u niet nodig om de achterwand de originele uitstraling te laten behouden.

De voordelen op een rij:

– Hitte bestendig
– Kras en slagvast
– Vingerafdruk bestendig
– Uitgebreid kleurenpalet
– Geen voegen en naden
– Geen strepen na het schoonmaken

Bokmerk Kleuren Inspiratie Catalogus