next125 by verdonk

Er zijn keukens die kosten de helft…
Er zijn keukens die kosten het dubbele…
En er zijn keukens die zijn hun geld waard…

next125
Design in balans met natuur en prijs!

Een keukencollectie gebaseerd op het architecten rastermaat van 125 mm.
Mogelijk zijn wandhangende kasten van 62.5 cm hoog, onderkasten van 75 cm hoog en onderkasten van 87.5 cm hoog (waarbij u een maximale kast hoogte heeft en een minimale plint).

Design moet fascineren. Zowel in de vormgeving, als ook in de techniek. Keukens van next125 hebben daarom een esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaard met de hoogste kwaliteitseisen. Huidige technische ontwikkelingen, moderne mogelijkheden en verborgen waarden zorgen in de next125 keuken ervoor, dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is.

Design in overeenstemming met natuur en prijs. Dat is de filosofie van next125. Internationaal design creëren dat ontroert en fascineert en tot in detail is uitgedacht. Wanneer u kiest voor next125, kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit.

Mat of hoogglans, puur wit of natuurtinten, ingetogen grijs of robijnrood. In doorgeverfd laminaat, chique lak of hoogwaardig fineer. Het oppervlak gesatineerd of glad: fronten van next125 voor de bewust geplande designkeuken.


Inspireer uzelf:

next125 brochure 2020

next125 foto website

next125 keukenchecklist

360° Showroom Schuller en next125