schuller keukens logo
Schüller Keukens: Een merk met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Schüller brochure 2021
Schüller digitale showroom

Schüller keukens is met haar diverse stijlen en met 3 verschillende kast hoogtes voor iedereen interessant.
Schüller is een milieubewuste onderneming met een PEFC-certificering. Dit betekent dat het bedrijf verantwoordelijk omgaat met hout en dat u een ‘groene’ keuken krijgt. Dit vinden wij niet geheel onbelangrijk en daarom zijn wij de trotse leverancier van Schüller Keukens!

De mens als maat voor alles.
Zo verschillend als de mens is, zo variabel zijn ook de mogelijkheden om de keuken precies op de wensen van de gebruiker af te stemmen. Met de 3 verschillende korpushoogtes van 71,5 cm,  78 cm en 84,5 cm alsook de verstelbare plinthoogtes, maken verschillende werkhoogtes  mogelijk.


Drie verschillende korpushoogten vormen de basis voor een individueel keukenontwerp. Op basis van een raster van 13 cm ontstaat door vermenigvuldiging met de factor 5,5 een korpushoogte van 71,5 cm, 6 rasterstappen resulteren in 78 cm en de nieuwe korpushoogte 84,5 cm bestaat uit 6,5 rasters. Daardoor kan de werkhoogte ergonomisch aan elke gebruiker van de keuken worden aangepast, net als aan elke bouwkundige constructie en omstandigheden ter plaatse, ongeacht of het om bestaande bouw of nieuwbouw gaat.

In de onderkast bieden verschillende korpus-diepten de grootstmogelijke flexibiliteit – 35 cm,46 cm en 56 cm. Bij de korpushoogte 78 cm zijn indien gewenst ook extra diepe onderkast-en van 66 cm leverbaar. Bij de bovenkasten bedraagt de standaarddiepte 35 cm. Bij een groot aantal bovenkasthoogten en -breedten bieden wij optioneel een diepte van 56 cm voor extra veel opbergruimte aan.