Wilt u een nieuwe keuken en woont u in Utrecht, kom langs bij keukencentrum Verdonk Keukens in Maarssen. Wij hebben een showroom met meer dan 20 voorbeeldkeukens. Hier doet u zeker inspiratie op voor uw nieuwe droomkeuken! Samen met u brengen wij de opties en wensen in kaart en maken daar een 3D-ontwerp van. In Maarssen (naast Utrecht) meten we de keuken op zodat alles perfect past. Desgewenst verzorgen wij daarbij de montage. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij ons in het keukencentrum.

Een nieuwe keuken in Maarssen
Een keuken is tegenwoordig de plek waar de familie samenkomt in de woning. Naast een fijne sfeer moet deze natuurlijk ook praktisch zijn. Wij brengen graag met u de mogelijkheden in kaart voor uw keuken in bijvoorbeeld Utrecht. Naast dat wij naar uw voorkeuren luisteren bekijken we ook de praktische zaken. Het is belangrijk dat de keuken straks ook goed in de woning past, daarom komen wij eerst u bij thuis langs om de laatste metingen te doen voordat de keuken daadwerkelijk besteld wordt. Dat is een van de pluspunten van Verdonk Keukens.

Wij hebben een ruime collectie keukens om uit te kiezen. Daarnaast zijn wij de grootste collectie wand- en vloertegels in de gehele provincie Utrecht. Als u een nieuwe keuken wilt in Utrecht, Maarssen, Breukelen, Vleuten of Leidsche Rijn bent u bij ons aan het juiste adres.  Maar daarbuiten staan wij graag voor u klaar.

Topadvies van keukencentrum Verdonk Keukens
In de 100 jaar dat ons keuken-centrum actief is hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van inbouwkeukens. In de jaren dat wij actief zijn hebben wij al vele huiseigenaren blij gemaakt met een vakkundige nieuwe keuken. Verdonk Keukens is erkend door het CBW. Hierdoor kunnen wij de verkoopvoorwaarden van het CBW hanteren. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld en regelen o.a. de garantie, de betaling en de aansprakelijkheid. Een veilig gevoel als u door ons een keuken laten plaatsen in Maarssen, Breukelen,  Utrecht en omstreken!

Neem contact op en maak een afspraak voor een nieuwe keuken in Maarssen en omgeving!

keukencentrum-maarssen
Hét keukencentrum in de regio Utrecht:
Maarssen, Breukelen, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, Kockengen, Woerden, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vinkeveen en Loosdrecht, Hilversum, Vianen, Houten, Driebergen, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Ijsselstein, Ankeveen, Ter Aar, Tienhoven, Vleuten, Bunnik, Wijk bij Duurstede, Harmelen, Bodegraven, Gouda Maar ook buiten deze regio plaatsen wij graag uw nieuwe keuken.