Dankzij de natuurgetrouwe kleur en structuur vormt een DecorTop blad zelfs een goed alternatief voor bijvoorbeeld een houten of een stenen blad.

Het HPL (High Pressure Laminate) is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst en is extra dik. Het basismateriaal is multiplex, spaanplaat of Greengridz.

Afwerking en eigenschappen

De rand van het blad wordt in dezelfde kleur afgewerkt en kan van 20 mm tot 98 mm dik zijn. Kies je voor dit decoratieve keukenblad met de sfeer van warm hout of krachtig steen? Houd er dan rekening mee dat DecorTop een zwarte kern heeft waardoor bij de randafwerking een zwart randje zichtbaar is. Dat staat fraai bij de donkere kleuren, en vormt een mooi contrast met de lichtere tinten.

Eigenschappen DecorTop

– unieke kleuren en oppervlakstructuren
– extra dik laminaat
– watervast (bij multiplex en Greengridz)
– hygiënisch en eenvoudig te reinigen
– vlakinbouw-, semi-onderbouw en opbouwspoelbak mogelijk
– goede prijs-kwaliteitverhouding

Praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een schone doek. Door de diepere structuur blijft er echter wat sneller vuil achter in de poriën. Dit blad heeft dan ook een iets intensievere reiniging nodig dan bladen met een gladder oppervlak.

Meer praktische informatie over de plaatsing en onderhoud van een DecorTop keukenblad? Download de pdf met onderhoudsadvies.

Decortop 1 Decortop 2 Decortop 3