Ontwerp en (thuis)advies
Het ontwerpen van een keuken is het zoeken naar de goede balans tussen uitstraling, functionaliteit en materiaalgebruik. Een keukenontwerper moet rekening houden met vele aspecten. Hij is eigenlijk meer keukenarchitect én interieuradviseur. Zo is de ruimte waarin de keuken gemonteerd wordt zeer bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Wij zoeken niet naar voor de hand liggende standaardinvullingen, maar naar smaakvolle en slimme ruimteoplossingen. Zodat uw keuken straks op een vanzelfsprekende wijze opgaat in de ruimte waarin hij is geplaatst. Na aankoop wordt uw keukenruimte gratis nagemeten en zorgt onze orderbewaking voor een optimale begeleiding en controle. Hierdoor is een tijdige en complete levering gegarandeerd. 

Wanneer u ervoor kiest om leidingwerk zelf te verleggen, krijgt u van ons kosteloos een installatietekening met daarop alle aansluitpunten voor uw nieuwe keuken.

Montage en aansluiten
Het installeren van een keuken is een vak apart. In de praktijk worden daar de meeste fouten gemaakt. Daarom heeft Verdonk Keukens hier extra aandacht voor. Vooraf. Want het installeren van een keuken is meer dan alleen maar het plaatsen van de keukenmeubelen.

Het verleggen of vernieuwen van leidingen en elektra, het verwijderen of (ver)plaatsen van wanden en het aanpassen van de meterkast … alles wordt van tevoren in kaart gebracht en met u besproken. Indien u het wenst regelt Verdonk Keukens de coördinatie tussen de verschillende partijen en nemen wij op die manier u weer een zorg uit handen. Een geruststellende gedachte.