Het installeren van een keuken is een vak apart. In de praktijk worden daar de meeste fouten gemaakt. Daarom heeft Verdonk Keukens hier extra aandacht voor. Vooraf. Want het installeren van een keuken is meer dan alleen maar het plaatsen van de keukenmeubelen. Het verleggen of vernieuwen van leidingen en elektra, het verwijderen of (ver)plaatsen van wanden en het aanpassen van de meterkast … alles wordt van tevoren in kaart gebracht en met u besproken. Indien u het wenst regelt Verdonk Keukens de coördinatie tussen de verschillende partijen en nemen wij op die manier u weer een zorg uit handen. Een geruststellende gedachte.

Eigen montagedienst

Verdonk Keukens ziet het leveren van een keuken als een totaalproduct. Wij hebben eigen monteurs in dienst die zorg dragen voor een vakkundige montage van uw nieuwe keuken. Het slopen van de oude keuken, het afvoeren ervan en het verleggen van leidingwerk (water/elektriciteit/gas) kan desgewenst ook door Verdonk Keukens worden verzorgd. Ook kunnen wij het tegelwerk van wanden en vloeren en het uitbreiden of vernieuwen van uw meterkast voor u regelen.

U ziet het: Als u wilt nemen wij u alle zorgen uit handen.

Wilt u de keuken liever zelf monteren? Geen probleem. Dan staan wij u te hulp met duidelijke werktekeningen, handige tips en adviezen.